Tärkeimmät

Markkinoinnin ja myynnin tietosuojailmoitus 

Päivitetty: 28.07.2021 

ACCO Brands Corporation, mukaan lukien sen tytäryhtiöt (yhdessä "ACCO  Brands", "me" tai "yrityksemme"), on  sitoutunut kunnioittamaan  yksityisyyttäsi. Osana  tätä  olemme sinulle avoimia siitä, miten keräämme, käytämme,  tallennamme, siirrämme ja julkaisemme meille jakamiasi tietoja.  Tässä ilmoituksessa selitetään lähestymistapamme ja kerrotaan myös oikeuksista, joita sinulla on, liittyen tietoihisi. 

Jos sinulla on kysyttävää. liittyen tietoihisi tai tästä ilmoituksesta, voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa osoitteessa DataPrivacy@acco.com. 

Mitkä ovat tämän ilmoituksen pääkohdat? 

Tämän ilmoituksen tärkeimmät kohdat, jotka sinun pitäisi tietää, ovat: 

  • Henkilötietojesi hallitsija on listattu "Miten voit ottaa meihin yhteyttä?" osiossa alla. 

  • Keräämme henkilötietoja pääasiassa markkinoidaksemme tuotteitamme sinulle, mahdollistaaksemme ostosten tekemisen verkkosivuillamme ja tarjotaksemme    sinulle tuote- ja asiakaspalvelutukea. 

  • Käytämme kolmannen osapuolen palveluntarjoajia auttamaan meitä ylläpitämään ja suojaamaan verkkosivustoamme, hyväksymään maksuja, toimittamaan tuotteita, lähettämään markkinointiviestejä ja räätälöimään sivustoamme sinun mielenkiintojesi mukaan. 

  • Emme myy, emmekä tule myymään tietojasi kolmansille osapuolille, niiden omaan käyttöön.  

  • Sinulla on oikeus siihen, miten sinusta keräämiämme tietoja käytetään. Voit esimerkiksi poistaa markkinointiviestinnän milloin tahansa. Voit myös pyytää pääsyä hallussamme pitämiimme tietoihin tai pyytää, että    poistamme nämä tiedot joissakin tapauksissa.   

Mikä on tämän ilmoituksen laajuus? 

Tässä ilmoituksessa selitetään, miten käytämme henkilötietoja - tietoja, joita voidaan käyttää henkilön tunnistamiseen tai yhteydenpitoon.  Tämä selittää myös sen, miten käytämme muita kuin henkilökohtaisiatietoja - tietoja, joita ei yksin voida käyttää henkilön tunnistamiseen tai yhteydenpitoon. 

Tämä ilmoitus koskee verkkosivustoa, jolla se on julkaistu.  Se koskee myös vuorovaikutusta ACCO Brandsin kanssa muiden kanavien kautta, kuten silloin, kun otat yhteyttä asiakastukitiimiimme tai kun kommunikoimme kanssasi kolmansien osapuolten alustoilla, kuten Facebookissa, Twitterissä, Twitchissä, Discordissa, Instagramissa tai YouTubessa.   Tämä ilmoitus ei koske ACCO Brandsin verkkosivustoja, joilla on erilaiset tietosuojailmoitukset, eikä kolmansien osapuolten verkkosivustojen ja alustojen käytäntöjä. 

Mikä ACCO Brands -yksikkö on henkilötietojesi rekisterinpitäjä? 

ACCO Brands -entiteetti, joka on listattu "Miten voit ottaa meihin yhteyttä?” osioissa alla, on henkilötietojesi hallitsija.  

Mitä tietoja keräämme sinulta?  

Keräämme ja käsittelemme tietojasi, kun olet verkkosivustoillamme, sosiaalisen median tileillämme, ostat tuotteitamme, käytät verkkoon kytkettyjä laitteitamme, otat yhteyttä asiakaspalvelumme työntekijöihin tai olet vuorovaikutuksessa yrityksemme kanssa jollain muulla tavalla. Keräämiämme tietoja ovat:  

  • Nimesi, käyttäjänimesi ja salasanasi; 

  • Henkilökohtainen tai yrityksesi osoite, yrityksen nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero; 

  • Toimialanne; 

  • Maksu- ja toimitustietosi, mukaan lukien laskutus- ja toimitusosoite;  

  • Tilaushistoriasi; 

  • Ostamasi tuotteen tuotekoodi; 

  • Asiakastuen keskustelulokit, sähköpostit ja puhelutallenteet; 

  • Markkinointiasetuksesi; 

  • Valokuvat, videot tai muut tiedostot, jotka lähetät meille tai jotka on otettu tapahtumissa; 

  • Vuorovaikutuksesi verkkosivustomme, palvelujemme tai muiden verkkosivustojen kanssa, kuten katsotut tuotteet, hakuhistoria, klikatut mainokset, IP-osoite, käyntipäivä ja -aika, käytetty laite, käytetty selain ja selaushistoria;  

  • edellä esitetyistä tiedoista tehtyjä päätelmiä; kuten tuotemieltymyksistäsi ja kiinnostuksen kohteistasi; sekä 

  • Yritysasiakkailta keräämme myös luottokelpoisuus- ja taloustietoja, pankkitilitietoja, osakkeenomistajien ja johdon nimiä, verotunnisteita, kansallisia tunnistenumeroita ja tunnisteasiakirjoja (tarvittaessa). 

Mitä tekniikoita käytämme tietojen keräämiseen? 

Tiedon lisäksi, jonka annat meille itse aktiivisesti, keräämme tietoa myös passiivisesti eri teknologioiden avulla. 

Evästeet 

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkosivustot tallentavat paikalliselle laitteellemme, kun vierailet sivustolla.  Näin verkkosivustot voivat tehdä erilaisia asioita, kuten muistaa sivuston asetuksia, luoda tietueen vierailijan verkkotoiminnasta tai tunnistaa, missä sivuston osissa sivustoa useimmiten käydään. 

Käytämme sivustollamme erilaisia evästeitä tarjotaksemme parhaan kokemuksen kävijöille.  Olemme sitoutuneet olemaan läpinäkyviä evästeiden käytössä ja antamaan sinulle mahdollisuuden hallita, mitä evästeitä laitteellesi asetetaan.   

Lisätietoja evästeistä, joita käytämme ja miten voit hallita evästeasetuksiasi, on tämän verkkosivuston evästeilmoituksessa. 

Pikselitunnisteet 

Pikselitunnisteet ovat pieniä graafisia kuvia (tunnetaan myös nimellä verkkojäljitteet, toimintotunnisteet tai läpinäkyvät GIF-tiedostot ). Käytämme pikselitunnisteita seuraavasti: 

  • Kertomaan, missä verkkosivuston osissa olet käynyt, ja mittaamaan mahdollisien hakujen tehokkuutta; 

  • Lähettääksemme sinulle sähköpostiviestejä muodossa, jonka voit lukea, ja tietääksemme, että olet avannut viestin ja klikkaatko viestin sisältämiä linkkejä; ja 

  • Seurataksemme toimintaasi verkkomainonnan kanssa, yhdessä markkinointikumppaneidemme kanssa, mitataksemme markkinointitoimenpiteiden suorituskykyä ja kohdennettua mainontaa. 

Tiedoston metatiedot 

Jos lähetät meille digitaalisen valokuvan tai muun tiedoston, se voi sisältää metatietoja tai tarkan maantieteellisen paikannuksen. Jos et halua jakaa tietoja, poista tiedot ennen niiden jakamista kanssamme. 

Upotetut linkit 

Tietyt linkit sähköposteissamme ja kolmansien osapuolten verkkosivustoilla voivat sisältää linkkiin upotettuja seurantatietoja.  Tämä seuranta tehdään uudelleenohjausjärjestelmällä, jonka avulla tiedämme, oletko napsauttanut linkkiä ja miten linkkiä käytetään.  Joissakin tapauksissa nämä ei-henkilökohtaiset tiedot voidaan yhdistää henkilötietoihin, joita meillä on sinusta, palvelujemme ja markkinointikampanjoidemme parantamiseksi. 

Mitä tietoja keräämme kolmansilta osapuolilta? 

Sinulta keräämien tietojen lisäksi keräämme tietoja myös kolmansilta osapuolilta. 

Yritysluettelot 

Markkinointitoimenpiteidemme tukemiseksi keräämme joskus markkinointitarjoajilta luetteloita yrityksistä, jotka saattavat olla kiinnostuneita tuotteistamme, jos paikallinen laki sen sallii.  Käytämme näitä luetteloita markkinointiviestinnän lähettämiseen asiaankuuluville yrityksille.  Näiden luetteloiden avulla voimme myös lisätä lisätietoja olemassa oleviin asiakasluetteloihimme tai varmistaa olemassa olevien asiakasluetteloiden paikkansapitävyyden.  Nämä luettelot voivat sisältää mitä tahansa edellä mainituista tiedoista "Mitä tietoja keräämme sinulta?" kohdassa. 

Sosiaalisen median alustat 

Kun kirjaudut sosiaalisen median alustoille tältä verkkosivustolta, julkiset tiedot, kuten käyttäjänimesi, jaetaan sosiaalisen median alustalle, joka voi vuorostaan antaa nämä tiedot meille.  Käytämme myös sosiaalisen median alustoja kohdennetun mainonnan tarjoamiseen. 

Markkinointikumppanit 

Työskentelemme joskus markkinointikumppanien ja palveluntarjoajien kanssa niin kutsutussa "kumppanuus-markkinoinnissa".  Kumppanuusmarkkinoinnin avulla voimme tunnistaa, milloin ihmiset klikkaavat linkkiä tai mainosta markkinointikumppanin verkkosivustolla ja tekevät sen jälkeen ostoksen sivustollamme.  Tämän jälkeen tarjoamme markkinointikumppanille palkkion sen synnyttämästä myynnistä.  Emme kuitenkaan jaa henkilötietojasi markkinointikumppanin kanssa.  Kumppanuusmarkkinointi saavutetaan käyttämällä teknologioita, jotka mainitaan kohdassa "Mitä tekniikoita käytämme tietojen keräämiseen?" osiossa.  

Miten käytämme tietojasi?  

Käytämme tietojasi seuraaviin tarkoituksiin: 

  • Sopimuksen täyttämiseksi tai sopimukseen liittyvien vaiheiden toteuttamiseksi, mukaan lukien: 

  • Henkilöllisyyden tarkistaminen; 

  • Maksujen käsittely; 

  • Kommunikointi kanssasi; 

  • Takuun tarjoaminen ja tuoterekisteröinti; 

  • Asiakaspalvelun tarjoaminen; 

  • tuotteiden toimituksen järjestäminen; ja  

  • Kampanja- tai arvontapalkintojen tarjoaminen. 

  • Harjoittaaksemme liiketoimintaamme ja ajaaksemme oikeutettuja liiketoimintaintressejämme, mukaan lukien: 

  • Palvelujen ja verkkosivustojen suojaaminen sekä parantaminen, kuten analytiikan käyttäminen verkkosivustojemme käytön ymmärtämiseksi;  

  • Tuotteidemme, sovelluksiemme tai palvelujemme tehostaminen; 

  • Haitallisen toiminnan, tietoturvaloukkausten, petosten ja muun rikollisen toiminnan estäminen; 

  • Yleisen ja kohdennetun markkinoinnin ja mainosten tarjoaminen; 

  • Tuotteitamme ja palveluitamme koskevan suoramarkkinointimateriaalin tarjoaminen yrityksille sovellettavan lain mukaisesti; 

  • Verkkosivustomme tai tuotteidemme mukauttaminen sinulle; 

  • Markkinointiasetusten hallinta; 

  • Vastataksemme tuotteidemme, palvelujemme tai verkkosivustojemme palautteeseen, valituksiin tai arvosteluihin; 

  • Tarjoamasi sisällön julkaiseminen, kuten tuotearvostelut tai sosiaalisen median julkaisut; 

  • Liiketoimintamme edistäminen alan tapahtumien, messujen ja muiden tapahtumien kautta; 

  • Talousprosessiemme hallinta ja raportointi; 

  • Tuotteiden palautusten koordinointi; 

  • Pyydettyjen tuote- tai materiaalinäytteiden tarjoaminen;  

  • Kutsuminen markkinointitutkimukseen tai -tutkimuksiin; 

  • Oikeusvaateisiin ja niiden puolustamiseen sekä asiaa koskevien lakien noudattamisen varmistamiseen. 

  • Jos annat suostumuksesi, käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin: 

  • Suoramarkkinointimateriaalin tarjoaminen yrityksille ja kuluttajille, tuotteistamme ja palveluistamme;  

  • Kaikki muut tarkoitukset–me pyydämme suostumustasi keräyksen aikana. 

  • Oikeudellisesti vaadittavia tarkoituksia varten, myös sääntely-, siviili- tai rikosviranomaisten laillisten pyyntöjen perusteella. 

Kenen kanssa jaamme tietojasi? 

Jaamme tietojasi eri tahojen kanssa ympäri maailmaa, mukaan lukien jotkin maat, joissa on tietosuojalakeja, jotka voivat poiketa maasta, jossa itse olet.  Varmistamme, että kaikissa siirroissa on asianmukaiset suojatoimet, kuten oikeudellinen riittävyyspäätös, vakiosopimuslausekkeet, sitovat yrityssäännöt ja Privacy Shield - sertifikaatit. Lisätietoja on saatavilla pyynnöstä. 

ACCO Brands Corporation -konserni 

Voimme siirtää henkilötietojasi muille ACCO Brands -konsernin brändeille ja yrityksille käsitelläksemme tilauksia, arvontoja tai muita markkinointitoimia.   Luettelo ACCO Brandsin kumppanit. 

Jälleenmyyjät ja välittäjät 

Joissakin tapauksissa ACCO Brands ei myy tuotteita suoraan asiakkaille, vaan ohjaa asiakkaita tekemään ostoksia jälleenmyyjältä tai välittäjiltä.  Pyydettäessä voimme jakaa tietojasi näiden tahojen kanssa auttaaksemme sinua, esimerkiksi auttamalla jälleenmyyjää tai välittäjää tekemään sinulle tarjouksen tai tarjoamaan tuotetukea. 

Palveluntarjoajat  

Siirrämme myös henkilötiedot, jotka on kuvattu kohdassa "Mitä tietoja keräämme sinulta?" palveluntarjoajille, jotka käsittelevät tietoja ACCO Brandsin puolesta edellä kuvattuja tarkoituksia varten. Näitä käsittelijöitä ovat verkkosivustojen isännöinti - ja ylläpitopalvelujentarjoajat, markkinointitietokantojen isännöijät, puhelinkeskustoimijat, kuluttajatoiminta, mainonta, toimitus ja logistiikkapalvelut.  

Analyyttiset palveluntarjoajat 

Käytämme analyyttisiä tarjoajia, kuten Google Analyticsia, analysoidaksemme verkkosivustomme käyttöä. Tässä yhteydessä siirrämme anonymisoituja tietoja verkkosivustomme käytöstä analytiikan tarjoajalle, jotka sitten laativat meille tilastollisia raportteja verkkosivustomme käytöstä. 

Tuotetoimintojen tarjoajat 

Tiettyjen tuotteiden kohdalla, henkilötietojasi voidaan jakaa kolmansien osapuolten kanssa lisätoimintojen tarjoamiseksi näihin laitteisiin.  Jotkin tuotteet sisältävät esimerkiksi ääniohjaustoimintoja Amazon Alexan kautta.  Näissä tapauksissa tietojenkeräämistä ja käyttöä valvoo ääniohjauspalvelu, ei ACCO Brands.  Emme kerää mitään henkilökohtaisia tietoja näistä prosesseista emmekä kerää tai tallenna äänitallenteita.   

Sosiaalisen median alustat 

Eri paikoissa verkkosivuillamme olemme ottaneet käyttöön sosiaalisen verkoston /sosiaalisen median ominaisuuksia. Näihin ominaisuuksiin kuuluu: 

  • Linkit ACCO Brandsin verkkosivustoille sosiaalisissa verkostoissa 

  • ”Tykkää” tai ”Jaa” -painikkeet 

  • Upotettu sisältö, kuten videot 

Yllä olevien ominaisuuksien tarjoajat voivat käyttää upotettua sisältöä tunnistaakseen sinut, vierailun lähteen ja sen, miten käytät verkkosivustoamme. 

Kun käytät suositustoimintoja, tämä ilmoittaa kyseisen verkkosivuston URL-osoitteen valitsemallesi yhteisöpalvelulle. Useat verkot täydentävät linkkiä välittömästi, verkkosivustomme tarjoamaan sisällön otteella. Useimmilla sosiaalisen median alustoilla, sinulta kysytään vahvistusta, ennen tallennusta tai jakamista. 

Olemme integroineet sosiaalisen median työkaluja sosiaalisen median tarjoajilta, kuten: Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn ja Instagram. 

Huomaa, että meillä ei ole määräysvaltaa siihen, miten nämä tahot käsittelevät niiden kanssa jakamiasi tietoja ja ovatko nämä tiedot muiden saatavilla. Suosittelemme, että luet heidän tietosuojakäytäntönsä huolellisesti. 

Oikeudelliset tiedot 

Voimme luovuttaa tietojasi, jos laki sitä edellyttää, esimerkiksi silloin, kun tietoihin sovelletaan haastetta tai tuomioistuimen määräystä tai kun se on ACCO Brandsin oikeudellisten etujen mukaista, esimerkiksi puolustaessamme tai ajaessamme laillisia vaatimuksiamme.   

Liiketoimintamme ostaja 

Jos liiketoimintamme tai osa liiketoiminnastamme myydään tai integroidaan toiseen yritykseen, voimme luovuttaa tietojasi neuvonantajillemme ja mahdollisen ostajan neuvonantajille ja välittää nämä tiedot yhtiön uusille omistajille.  

Mitä oikeuksia sinulla on? 

Sinulla on seuraavat oikeudet henkilötietoihin: 

  • Markkinointiviestinnästä kieltäytyminen; 

  • Pyytää tietoja henkilötietojesi käsittelystä; 

  • Pyytää kopiota henkilökohtaisista tiedoistasi ja joissakin tapauksissa siirtää tietosi toiselle yritykselle; 

  • ACCO Brandsin hallussa olevien henkilötietojen korjaaminen tai poistaminen;  

  • Henkilötietojesi käsittelyn rajoittaminen; 

  • Peruuttaa suostumuksesi, jos luotamme suostumukseen tietosi käsittelemiseksi;  

  • Kohdennetusta mainonnasta kieltäytyminen; 

  • Vastustaa tai rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä; 

  • Tehdä valituksen asianomaiselle tietosuojaviranomaiselle sijainnistasi riippuen. 

Oikeuksien käyttö 

Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, klikkaa tämän verkkosivuston alatunnisteessa olevaa Tietojen Hallinta -linkkiä tai ota meihin yhteyttä käyttämällä "Miten voit ottaa meihin yhteyttä?" -osion tietoja alla.   

Voit myös poistaa markkinointiviestinnän käytöstä (suostumuksen peruminen) klikkaamalla sähköpostiviestien Peruuta tilaus - linkkiä tai muuttamalla asetuksiasi tilisi asetuksissa. 

Jos haluat käyttää oikeuksiasi valtuutetun edustajan kautta, tarvitsemme allekirjoitetun valtuutuksen tai valtakirjan, jonka voit lähettää osoitteeseen DataPrivacy@acco.com.  Edellytämme myös, että kuluttajana vahvistat oman henkilöllisyytesi yrityksellemme ”Data Access Request" -välilehdellä, kun olet klikannut tämän verkkosivuston alatunnisteessa olevaa Hallitse omia tietoja -linkkiä.   

Rajoitukset 

Oikeuksiasi voidaan rajoittaa esimerkiksi silloin, kun pyyntösi täyttämisen aikana luovutetaan tietoja toisesta henkilöstä tai jos pyydät meitä poistamaan tietoja, jotka meidän on lain mukaan tallennettava tai joita meidän on käytettävä liiketoimintamme ylläpitämiseksi.  

Kun lähetät kopiopyynnön henkilötietoistasi, edellytämme, että annat sähköpostiosoitteesi, koko nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja syntymäaikasi.  Käytämme tietoja henkilöllisyytesi vahvistamiseen kolmannen osapuolen palveluntarjoajalta.  Tällä suojataan sinun tietosi ja varmistetaan, että oikeat tiedot annetaan oikealle henkilölle. 

Syrjimättömyys 

ACCO Brands ei syrji henkilöitä, jotka käyttävät oikeuksiaan tietoihinsa, eikä se tarjoa taloudellisia kannustimia henkilötietojesi keräämiseen, myyntiin tai poistamiseen liittyen.   

Valitukset 

Jos sinulla on ratkaisematon tietosuojaongelma, sinulla voi myös olla oikeus tehdä valitus asianomaiselle tietosuojaviranomaiselle tai osavaltion oikeusministerille sijainnistasi riippuen.  

Miten voin välttää kohdennetun mainonnan? 

Mainostamme joskus kolmansien osapuolten verkkosivustoilla ja alustoilla, ja saatamme myös näyttää kolmansien osapuolten mainoksia verkkosivuillamme.  Me ja toimittajamme käytämme tietoja, jotka on kuvattu kohdassa "Mitä tekniikoita käytämme tietojen keräämiseen?" -osiossa, jossa kohdennetaan mainontaa verkkotoimintasi perusteella, mukaan lukien aiemmat vierailut sivustoillamme tai kolmansien osapuolten sivustoilla.  

Voit kieltäytyä kohdennetusta mainonnasta poistamalla käytöstä ei-välttämättömät evästeet tämän verkkosivuston eväste asetukset -sivulla.  Tämä voidaan tehdä milloin tahansa klikkaamalla "C:tä" verkkosivuston oikeassa alakulmassa tai sivuston evästeilmoituksen kautta (verkkosivustosta riippuen). 

On myös tiettyjä kolmansien osapuolten mekanismeja, joiden avulla kävijät voivat rajoittaa kohdennettua mainontaa, joka vaihtelee maittain.  Huomaa, että nämä opt-out-mekanismit ovat selainkohtaisia. Jos haluat poistaa kohdennetun mainonnan käytöstä kaikissa selaimissa, sinun on käytävä yllä olevilla verkkosivustoilla, jokaisesta käyttämästäsi selaimesta. Huomaa myös, että jos kieltäydyt vastaanottamasta kohdennettua mainontaa, sinulle näytetään edelleen mainoksia, mutta niitä ei enää kohdenneta kiinnostuksesi mukaan. 

Huomaa, että emme tällä hetkellä vastaa selainten "Älä seuraa" -signaaleihin. 

Kenelle tämä sivusto on tarkoitettu? 

Tämä sivusto on tarkoitettu vain aikuisille, ellemme tietoisesti kerää henkilökohtaisia tietoja alle 13-lapsilta.  Jos olet vanhempi tai laillinen huoltaja ja uskot lapsesi antaneen meille henkilötietoja, ota meihin yhteyttä käyttämällä "Miten voit ottaa meihin yhteyttä?” -osiossa, jotta nämä tiedot voidaan poistaa. 

Kauanko säilytämme tietojasi? 

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen sen tarkoituksen täyttämiseksi, jota varten ne kerättiin.  Säilytämme myös tietosi tarpeen mukaan lakisääteisten velvoitteidemme noudattamisen varmistamiseksi ja sen varmistamiseksi, että kunnioitamme edelleen opt-out-pyyntöjä. 

Miten voit ottaa meihin yhteyttä? 

Jos olet huolissasi tietojesi käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä seuraavilla tavoilla, ja huolenaiheesi välittyvät tietosuojatiimillemme tai tietosuojavastaavallemme:   

Esselte Office Products 
Oy Klovinpellontie 1-3, 02180 Espoo, 
Phone Number: +358 9 751 4200 
Email: DataPrivacy@acco.com 

PN-GL-MKT-ACCO-EN-2021.05-V2